dissabte, 18 d’octubre del 2014

Ressenya: Hush Hush


Hush Hush.

Heyy!! Avui us porto la ressenya d'un llibre IMPRESSIONANT amb totes les lletres!! Aquest llibre m'ha fet riure, patir com mai havia patit, cridar... 


DADES DEL LLIBRE:


Títol: Hush Hush



Autora: Becca Fitzpatrick



Pàgines: 366



Persona: 1a



Saga: Hush Hush #1



Idioma: Català ( jo me'l vaig llegir en castellà )




Enamorar-se no formava part dels plans de la Nora Grey.
Mai s'havia sentit atreta pels seus companys d'institut,  fins i tot desprès dels esforços de la seva amiga Vee per trobar-li parella. Així era fins l’arribada d’en Patch.  Amb el seu somriure fàcil i es ulls que sembla que vegin el seu interior, la Nora se sent atreta per ell, lluitant contra els seus principis.

Desprès d'una sèrie de trobades aterradores, la Nora ja no sap amb qui confiar. El Patch apareix allà a on va i sembla que sap més sobre ella que fins i tot la seva millor amiga. Impossible decidir si donar-se per vençuda, caure als seus encants o marxar corrents i amagar-se. I quan intenta trobar algunes respostes descobreix una veritat que és més pertorbadora que res del que en Patch la fa sentir. Perquè ella està al mig d'una ancestral batalla entre els immortals i els caiguts i quan es tracta d'escollir banda, l'elecció equivocada pot costar-te la vida.

 ( Estan en castellà perquè me'l vaig llegir així )
 

"-¿Qué haces el sábado?" 
 "No salgo con extraños" 
"Suerte que yo sí. Pasaré a recogerte a las cinco.-"

"-Eres mía, Ángel. Y yo soy tuyo.-" 

 "-Y además hueles bien.-"
"-Se llama ducharse. Utilizas jabón, champú y agua caliente.-"
"-Y te desnudas. Conozco el proceso.-"  


 "-Te vistes para impresionar.-" 
"-No, Ángel. Yo me desvisto para impresionar.-'' 




"-¿Tienes miedo Ángel?-"



"-Soy tu ángel guardián,-" dijo Patch. 
"-¿Tengo mi propio ángel guardián? ¿Exactamente cuál es la descripción de tu trabajo?-" "-Cuidar tu cuerpo.-" Su sonrisa se hizo más ancha. "-Me tomo muy en serio mi trabajo, lo que significa que tendré que familiarizarme con el objeto en cuestión a un nivel personal.-"
"-Los humanos son vulnerables - Continuó Patch - porque son capaces de ser heridos.-"


 
La Nora és una noia tímida i confosa que mai ha volgut cridar l'atenció ni s'ha interessat especialment per cap noi. Fa només un any que va perdre al seu pare en un terrible accident, pel qual la seva mare i ella viuen soles en una granja del segle XVIII als afores de Coldwater. La Nora és molt bona estudiant i li agrada passar l'estona amb la seva amiga Vee. La seva vida és tranquil·la, fins que de sobte un dia s'ha d'assentar a classe de biologia amb un noi molt misteriós.

Passarà alguna cosa entre la Nora i el misterios noi? Aconseguirà la Nora desemascarar el seu obscur passat?




IMPRESSIONANT!!! 
Aquesta és la paraula que més bé el descriu ja que des del primer moment t'enganxa a continuar llegint. Aquest llibre m'ha encantat per diferents motius: el primer són els personatges ja que estan tant ben fets que t'és molt fàcil posar-te a la seva pell. Un altre motiu és sense cap dubte el final, una part que et deixa sense paraules però bueno ja en parlarem de les dos coses més tard. 



La pluma de la Becca és senzillament perfecta. Té un estil molt juvenil, precís i molt ràpid de llegir ja que te'l pots acabar amb menys d'un dia o dos tot i tenir bastantes pàgines. En aquest llibre cada vegada et van donant petites pistes perquè puguis anar descobrint una mica el final i tot el que passa però cap de les teories que em pensava s'apropava al que en realitat va passar!!







I ara toca parlar del... FINAL!!!  CONTÉ SPOLIERS!!!

Bufff... que dir d'aquest final... Simplement m'ha deixat sense paraules. Crec que ningú podria haver escrit un final tant idoni com aquest ja que és sorprenent i bastant imprevisible en alguns trossos.

FI SPOLIERS!!!





I ara toca parla dels... PERSONATGES!!!

Nora Grey: És una noia normal que d'un dia per un altre entra dins d'un món inimaginable per a ella. És una noia que treu molt bones notes, estudiosa, valenta, forta i capaç d'entendre certes coses sense posar-se histèrica ( com molta gent hagués fet ). Trobo que al llarg del llibre la Nora ha anat canviant i ha madurat molt ja que la decisió que pren al final no és gens fàcil. 



Patch Cipriano: Perfecte és poc*-* M'encanta la manera de ser que té ja que sempre t'aconsegueix fer riure amb les seves frases i la seva ironia. Trobo que sense ell aquest llibre no tindria sentit ja que és l'ànima del llibre. Al principi de la història em posava una mica nerviosa amb la seva xuleria ja que el trobava un cregut de cuidado! però al final em va acabar encantant!!






El millor: Els personatges i la història.
El pitjor: Absolutament res

Perfecte és poc *-*                     5/5

 

6 comentaris:

  1. Hola!
    Voldria fer-te una sugerència. Es nota que cuides molt el teu i blog i que t'encanta, jo trobo que també està molt bé, però té un petit fallo, el diseny. Només entrar ja et donen ganes de sortir-ne. I veuras és molt fàcil cambiar la plantilla i crec que aixi milloraries molt el teu blog. És només un comentari contructiu i molts ànims per seguir endevant!

    ResponElimina
  2. Hola torno a ser la del comentari anterior. La cosa ha sigut que al comentar ha cambiat el format del blog i he vist que tens una capcalera molt xula (perdona) jejejejje. Igualment crec que encara pots fer algun cambi més. Perdona un altre cop i.. adeuuuu

    ResponElimina
  3. Bé, seria tot un detall contestar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ups!! Perdó però esque no havia vist ela comentaris fins aquest matí! Però bueno, ja intentaré millorar en el que dius!:)

      Elimina
  4. M'encanta!!!
    Aquesta va ser una de les primeres sagues que vaig llegir (la vaig començar farà uns 5 anys) i la veritat és que no podia parar de llegir. Vaig esperar impacientment els següents llibres i pràcticament els vaig "devorar". Encara ara de vegades penso amb Patch, és definitivament un dels meus personatges literaris masculins preferits.
    Ja tens una seguidora ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta aqeusta saga ( és una de les millors que m'he llegit!! ) Aquesta és una d'aquelles sagues que quan la comences no pots parar de llegir i que quan l'acabes se't queda un buit a dins!
      Aixx.. el Patch... Simplement perfecte*-*
      Petons^^

      Elimina