divendres, 28 de novembre de 2014

Ressenya: Caçadors d'ombres


Caçadors d'ombres.

Heyy!! Avui us porto la ressenya del primer llibre d'una increïble saga! Un llibre que et fa riure, cridar, desesperar-te...

DADES DEL LLIBRE:

Títol: Ciutat d'ossosAutora: Cassandra ClarePàgines: 502Persona: 3aSaga: Caçadors d'ombresIdioma: Català ( jo me'l vaig llegir en castellà )SINOPSIS

Al Pandemonium, la discoteca de moda de Nova York, la Clary segueix un atractiu noi de cabells blaus fins que presencia la seva mort a mans de tres joves amb estranys tatuatges.Des d'aquella nit, el seu destí s'uneix al d'aquests tres caçadors d'ombres, guerrers consagrats a alliberar la terra de dimonis i, sobretot, al d'en Jace, un noi amb aspecte d'àngel i tendència a actuar impulsivament...
FRASES DEL LLIBRE:
"- La llei és dura però és la llei.-"
 


"-Aquelles noies de l'altre extrem del vagó t'estan mirant.-
 -És Clar que ho fan. Sóc increïblement atractiu.-
 -No Has sentit mai que la modèstia és una característica atraient?-
-Només de persones lletges. Pot ser que els mansos heretin la terra, però de moment, pertany als presumptuosos. Com jo.-""-I sóc ros natural. Només perquè consti.-""-En Jace. És realment un terrible mentider?

-En absolut. No quan es tracta de coses importants. T'explicarà coses horribles, però no mentirà. És per això que és millor no preguntar-li res, llevat que sàpigues que pots suportar sentir la resposta.-""-El descens a l'infern és fàcil.-"


"-Estimar és destruir, i ser estimat és ser destruït.-"BREU RESUM:

El llibre comença quan la Clary observa un estrany noi amb els cabells blaus que estava a l'entrada del Club Pandemonium. Més tard, dos nois van darrere el noi de cabells blaus i aconsegueixen matar-lo davant l'atenta i espantada mirada de la Clary.
La Clary descobreix llavors que els nois no són assassins, sinó caçadors d'ombres, una antiga raça creada mitjançant una barreja de sang entre l'àngel Raziel i un humà, els quals sovint fan servir runes per ser invisibles a ull humà i així ser protectors de la humanitat.
La següent nit, quan la Clary i el Simon van a un bar, es troba a en Jace, un dels nois de la nit anterior. En aquest moment, la Clary rep una estranya trucada de la seva mare i, immediatament, es dirigeix al seu apartament, on és atacada per un dimoni rapiñador. El Jace la troba ferida i la porta a l'Institut, el lloc on ell viu i s'entrena per matar els dimonis.
 
Allà la Clary anirà descobrint coses que ni tant sols s'havia pogut imaginar. Aconseguirà la Clary poder creure en el que és veritat i no de la seva vida? Trobarà a la seva mare?

 

OPINIÓ PERSONAL:

Increïble*-*
Aquest llibre ems introdueix en un nou món, un món fantàstic i ple de sorpreses. Al principi jo no em resistia a aquesta saga perquè em pensava que no seria cap cosa de l'altre món però m'equivocava totalment perquè és una saga i un llibre simplement al·lucinant.
Cada frase és perfecta, cada capítol, cada moment de la història notaves que t'anaves posant més a la pell dels personatges i que semblava que fossis un d'ells.
Caçadors d'ombres és un d'aquells llibre que et fan sentir mil i una coses diferents ja que et fa riure, et deia sense respiració, et fa desesperar...


La pluma de la Cassandra és molt ràpida i juvenil ja que durant tota la història t'incita a seguir llegint. Un dels pocs fallos que l'hi he trobat és que els capítols eren molt llargs i a vegades es feien una mica pesats però tot i això és un llibre molt fàcil i ràpid de llegir.


I ara toca parlar del... FINAL!!!   CONTÉ SPOLIERS!!

Però com ens pot fer això la Cassandra!!! Quan me'l vaig acabar de llegir no em podia creure que acabés d'aquella manera perquè necessitava saber més! El final em va impactar moltíssim ja que no m'ho espereva gens ni mica i ha sigut un gir molt inesperat en la història ja que no m'ho pensava gens que el Jace i la Clary fossin germans.

FI SPOLIERS!!I ara toca parlar dels... PERSONATGES!!!

Clary: És una adolescent normal, pel-roja i una mica baixeta. Li encanta dibuixar. Al principi em va costar una mica introduir-me en el seu personatge però més tard vaig connectar molt amb ella ja que la trobava una noia normal que només estava en un món desconegut per a ella.


Jace: Arrogant, sarcátic i amb un sentit de l'humor que et fa riure fins a més no poder o et farà pensar que és un impertinent. És un noi ros amb els ulls blaus d'uns 17 anys. És considerat un dels millors caçadors d'ombres tot i ser tant jove ja que sempre es llença de cap a qualsevol missió encara que sigui mig suicida. Al principi del llibre semblava un noi molt fred i distant però a mesura que anava avançant la història t'adonaves de que no era així.
PUNTUACIÓ:

El millor: La originalitat de la història.
El pitjor: Els capítols llargs.

Perfecte és poc*-*                                    5/5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada