dissabte, 28 de febrer de 2015

Ressenya: Percy Jackson i el lladre del llamp


Percy Jackson i el lladre del llamp.

Heyy!! Avui us porto la ressenya d'un llibre que em va agradar bastant ja que és molt entretingut i ràpid de llegir.
Dades del llibre:


-Títol: Percy Jackson i el lladre del llamp.-Autor: Rick Riordian.-Pàgines: 288-Persona: 1a-Saga: Percy Jackson #1-Idioma: Castellà.

 
Sinopsis: 

¿Qué pasaría si un día descubres que, en realidad, eres hijo de un dios griego que debe cumplir una misión secreta? Pues eso es lo que le sucede a Percy Jackson, que a partir de ese momento se dispone a vivir los acontecimientos más emocionantes de su vida. Expulsado de seis colegios, Percy padece dislexia y dificultades pa ra concentrarse, o al menos ésa es la versión oficial. Objeto de burlas por inventarse historias fantásticas, ni siquiera él mismo acaba de creérselas hasta el día que los dioses del Olimpo le revelan la verdad: Percy es nada menos que un semidiós, es decir, el hijo de un dios y una mortal. Y como tal ha de descubrir quién ha robado el rayo de Zeus y así evitar que estalle una guerra entre los dioses. Para cumplir la misión contará con la ayuda de sus amigos Grover, un joven sátiro, y Annabeth, hija de la sabia Atenea.


Frases del libre:

"-Serás un héroe, Percy. El mayor héroe de todos.-" "-Después de dos semanas en el Campamento Mestizo, el mundo real parecía una fantasía.-"
"-Percy, este es Gladiolus. Gladiolus, Percy.
Miré a Annabeth, convencido de que empezaría a reírse con la broma que me estaban gastando, pero ella estaba muy seria.
-No voy a decirle hola al caniche rosa. Olvidadlo
-Percy. Yo le he dicho hola al caniche rosa. Tú le dices hola al caniche rosa.
El caniche gruñó. Le dije hola al caniche.-""-Al mar no le gusta que lo contengan.-"Breu resum:

El personatge principal d'aquest llibre és Perseus Jackson, o Percy, com prefereixen que li diguin. El Percy té una vida bastat complicada: fill de mare soltera, amb un padrastre que odia, no treu molt bones motes, l'expulsen constantment de les escoles a les que va ,té dislèxia i dèficit d'atenció. En poques paraules, un nen que només crida l'atenció per ser problemàtic.
Un dia durant una excursió al museu el Percy és atacat per harpies, però ell no té ni idea de què està passant ja que creu que està somaint però tot i això es salva gràcies al seu professor de mitologia grega però quan el Percy li demana explicacions aquest fa veure que no ha passat res.

Tot això deixa al Percy una mica intrigat però ho deixa correr. Un dia ell i la seva mare se'n van de vacances a un llac on acostumaven a anar de petits però el que hauria de ser uns dies de vacances i relax acaba sent el començament de la nova vida del Percy com a mestís, ja que és el fill d'un déu i una humana.


A partir d'això ell va a parar al campament Mestís on coneix a altra gent com ell i on haurà d'afrontar la missió més dura de la seva vida. Anar al regne d'Hades a recuperar el llamp de Zeus sense acabar mort. Aconseguirà el Percy acabar la missió? O abandonarà?Opinió personal:

Aquest llibre m'ha agradat. No m'ha encantat ni l'he odiat però no m'ha aconseguit arribar com altres llibres. Potser es que jo m'havia fet unes espectatives molt altes ja que tots els blocs el deixaven molt bé però nosé... no em va acabar de convèncer. Tot i aquest llibre no hagi sigut dels meus preferits em llegiré iogualment tota la saga ( s'han de donar seones oportunitats ). Una cosa que m'ha encantat ha sigut l'humor del Percy, el seu sarcàsme... ja que em feia pixar de riure.

La pluma del Rick és molt fresca, juvenil i fàgil ja que en molt poc temps et pots llegir tot el llibre. Una altra cosa que m'ha agradat és com ha barrejat la mitologia grega ( que m'encanta ) amb l'actualitat ja que en cap moment s'ha trobat molt exagerat ni fals. 


I ara toca parlar del... FINAL!!!

El final és molt inesperat ja que es dóna a conèixer la persona que ha robat el llamp. Jo no m'esperava pas que l'hagués robat qui el va robar ja que quan ho vaig llegir em vaig quedar amb una cara de flipant...


I ara toca parlar dels... PERSONATGES!!

Percy Jackson: És un nen amb dislèxia i dèficit d'atenció que un dia descobreix que el seu pare és un déu grec. No és una persona que fent la missió que fa busqui la fama ni la popularitat sinó salvar a una persona molt estimada per a ell. Té un gran sentit de l'humor ja que a tot el que diu hi posa una mica de sarcàsme o ironia.


Annabeth Chase: Ella és la filla d'Atenea, una deesa grega. És una noia molt intel·ligent que sempre té un pla per a tot. Ella és una de les persones que més temps porta al Campament Mestís i per això sempre somia en que li encomanin una missió per demostrar tot el que ha aprés al llarg dels anys.


Grover: És un satir encarregat de la protecció del Percy. La seva màxima aspiració és ser un dels buscardors del déu Pan ( que és el déu dels satirs ). Jo trobo que és una persona molt carinyosa ja que, al igual que l'Annabeth i el Percy, està disposat a donar-ho tot per salvar la vida de les persones a qui estima.Puntuació:

El millor: El Percy
El pitjor: Que no m'ha aconseguit arribar del tot.

Està bé.                                         3/5


1 comentari:

 1. Hola!
  Te he nominado a un premio en mi blog
  Ojala te animes y lo hagas:)
  Aquí te dejo el link: http://unavidallenadelibro.blogspot.com/2015/03/premio-dardos-best-blog-nuevo-reto-e.html

  Besos, cuídate.

  ResponElimina