divendres, 23 de gener del 2015

Ressenya: Un beso en Paris


Un beso en Paris.

Heyy!! Avui us porto la ressenya d'un llibre que m'ha enamorat des de la primera pàgina i que no m'ha deixat escapar fins que me l'he acabat!


Dades del llibre:


-Títol: Un beso en Paris.


-Autora: Stephanie Perkins


-Pàgines: 437


-Persona: 1a


-Saga: Un Beso en París, Lola y el chico de al lado i Isla and the Happily ever After


-Idioma: Castellà 


Sinopsis:

La torre Eiffel, Amélie y un montón de reyes que se llaman Luis. Esto es todo lo que Anna conoce de Francia. Por eso, cuando sus padres le anuncian que pasará un año en un internado de París, la idea no acaba de convencerla. Pero, en la Ciudad del Amor, conoce al chico ideal: Étienne St. Clair. Es listo, encantador y muy guapo. El único problema es que también tiene novia. ¿Conseguirá Anna el ansiado beso de su príncipe azul?


Frases del llibre: ( estan en castellà perquè me l'he llegit així )

"-Nombre francés, acento británico, escuela norteamericana, Anna confundida.-"



"-Porque tenía razón. Para nosotros dos, casa no es un lugar. Es una persona. Y estamos en casa.-"



  
"-Deseo lo que sea mejor para mi.-"



  
"-Me arriesgo a mirarlo y él me mira también. Es una mirada profunda. Nunca me había mirado así. Me vuelvo primero y noto como el me imita unos latidos después. Se que está sonriendo. Mi corazón va a toda velocidad.-" 

 


 "-Mademodiselle Oliphant, esto se traduce como "punto cero de las carreteras de Francia". En otra palabra, es el punto por el cúal se miden las distancias con el resto del país. Es el principio de todo.-"



"-¿Por qué no nos fijamos en las personas adecuadas? ¿Por qué la gente tiene tanto miedo de romper una relación aunque no sea buena?-"



Breu resum:

L' Anna, una noia d'Atlanta és internada a la School of America de París sense tenir ni idea de Francès i molt enfadada amb el seu pare i la seva idea d'una «bona experiència d'aprenentatge». Tot i que en un principi es sent sola i estranya per viure en una ciutat que no coneix ja que no sap ni l'idioma a poc a poc va fent amics, entre ells, l'Étienne St Clair, la Meredith, el Josh i la Rashmi els quals l'ajudaran a adaptar-se a la seva nova vida a Paris. A partir d'això va transcurrint l'any en que l'Anna està a Paris i com que aquesta és la ciutat de l'amor, l'Anna es veura dins d'una trama amorosa de la qual per més que vulgui no en podrà sortir ja que aquesta persona, desgraciadament, té nòvia.



Aconseguirà l'Anna trobar el seu amor a la ciutat més romàntica del món? O marxarà d'allà només amb una bona amistat?




Opinió personal:

Meravellós*-*
Aquesta és una història preciosa que té màgia. Que t'aconsegueix enganxar des del primer moment ja sigui pel que està passant o pels personatges ja que són tan reals que sembla que tu siguis un d'ells. La trama principal seria la relació d'amor entre l'Anna i l'Etiénne i per aquest motiu jo em resistia a comprar-me'l però al veure tantes bones ressenyes d'aquest llibre em vaig decidir i me'l vaig comprar i la veritat és que no m'ha decepcionat gens ja que a part de la història romàntica també tracta altres temes tot i que d'una manera més sútil.



Mentres m'estava llegint el llibre m'anava apuntant tots els llocs als que anaven  l'Anna i l'Étienne com el cine Le Champo, al Point Zéro, al Barri Llatí... per poder anar-los a visitar quan vagi a Paris, tot i que ja hi vaig estar una vegada i alguns d'aquests llocs ja els he vist però ara hi vull anar només per imaginar-me a l'Anna i a l'Étienne passejant per allà, anant al cine...


La pluma de la Stephanie és simplement preciosa, juvenil i fresca ja que t'aconsegueix introduir a la lectura i ser un personatge més de la història. Una altra cosa que m'ha encantat han sigut els diàlegs entre l'Anna i l'Étienne ja que estan plens d'ironia i no pares de riure.





I ara toca parlar del... FINAL!!

Oiiixxx... I és que hi pot haver un final més bonic? El final ja es venia a veure però tot i així m'ha sorprès moltíssim ja que durant tota la història hi ha girs bastant importants que fan que et preguntis si és veritat que acabarà així.



I ara toca parlar dels... PERSONATGES!!!

Anna Oliphant: Ella és una noia d'Atlanta a la qual els seus pares la internen a un internat a Paris, una ciutat que ella no coneix. Tot i que s'enten bastant el comportament que té al principi del llibre pel fet de ser en una ciutat nova hi han hagut alguns moments en que no entenia perquè s'enfadava però tot i això m'ha agradat molt ja que és un personatge molt real, que quan s'quivoca intenta fer tot el possible per arreglar el problema. Una altra cosa que m'ha agradat molt de l'Anna és que li encanta el cinema tant les pel·lícules noves com les més antigues i a mi el món del cinema sempre m'ha apassionat.



Étienne St. Clair: Ell és el protagonista masculí del llibre, un noi divertit, bona persona, bon amic... En definitiva, ell és qui aporta el sentit de l'humor a aquest llibre ja que moltes de les seves converses amb l'Anna són èpiques perquè no pots parar de riure.






PUNTUACIÓ:

El millor: Els personatges.
El pitjor: Alguns moments se m'han fet una mica pesats.

Casi perfecte!!                    4.5/5


3 comentaris:

  1. Holaa!!!
    Acabo de descobrir el teu blog i està molt bé! M'ha agradat molt:)

    No he llegit Un beso en Paris ja que és del gènere romàntic i això em tira bastant enrere, però també és veritat que he vist que molta gent el deixa molt bé!
    Per cert: jo acabo de crear un blog literari nou, tot just començo i necessito fer propaganda d'alguna manera. He vist que tu també participes a l'iniciativa dels comentaris! Si us plau, quan puguis passa pel meu!:

    http://unamadellibres2.blogspot.com.es/

    Moltes gràcies i bona sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! Ja he anat al teu blog i és fantàstic! Jo també sóc d'aquelles persones a qui el gènere romàntic no els hi va gaire però aquest llibre llegeix-te'l ja que t'enduràs una sorpresa!:))

      Si algun dia vols que fem alguna cosa els dos blogs junts, jo encantada :))

      Petons^^

      Elimina