diumenge, 11 de gener del 2015

Ressenya: Obsidian


Obsidian

Heyy!! Avui us porto una ressenya d'un llibre molt especial per a mi ja que ha sigut el primer que m'he llegit aquest any! ( ajajaj ja se que és una tonteria però bueno... )


Dades del llibre:


-Títol: Obsidian


-Autora: Jennifer L. Armentrout


-Pàgines: 444


-Persona: 1a


-Saga: Saga Lux


-Idioma: Castellà


Sinopsis:

Cuando nos mudamos a Virginia Occidental, justo antes del último curso deinstituto, creía que me esperaba una vida aburrida, en la que ni siquiera tendríainternet para actualizar mi blog literario. Entonces conocí a mi vecino,Daemon. Alto, guapo, con unos ojos verdes impresionantes… y tambiéninsufrible, arrogante y malcriad o.Pero eso no es todo. Cuando un desconocido me atacó, Daemon usó suspoderes para salvarme y después me confesó que no es de nuestro planeta.Sí, lo habéis leído bien. Mi vecino es un alienígena sexy e inaguantable.Resulta que, además, él y su hermana tienen una galaxia de enemigos quequieren robar sus poderes. Y, por si fuera poco, ahora mi vida corre peligropor el simple hecho de vivir junto a ellos.


Frases del llibre: ( estan en castellà perquè me l'he llegit així )
 
"-¿Sabes qué? Tienes toda la razón. Mira que llamarte tarado...Esa es una palabra que no te define bien - le dije sonriendo - <<gilipollas>> te pega más.
- Conque <<gilipollas>>, ¿eh? - repitió - Eres un encanto.
Levanté el dedo corazón.-"


   
"-Me da a mí que te has mojado tú más que el coche. Nunca pensé que lavar un coche pudiera ser tan complicado pero, después de observarte durante los últimos quince minutos, creo que deberían convertirlo en deporte olímpico.-"



"-Ya estás acosándome otra vez, ¿no? ¿Tengo que llamar a la poli para que te ponga una orden de alejamiento?
- Ni en sueños, gatita - Sonrió - Ah, espera, que ya salgo en ellos, ¿verdad?.-"



"-Una sonrisa pícara se le asomó a los labios.
- ¿Te das cuenta de que me encantan los retos?
Me reí entre dientes y me volví hacia la puerta mientras le dedicaba un gesto grosero con el dedo corazón.
- Y a mí, Daemon; y a mí.-"



Breu resum:

Després de la mort del seu pare, la Katy i la seva mare decideixen mudar-se de l'assolellada Florida a un poblet de Virgínia Occidental en què només hi ha dos carrers. Animada per la seva mare perquè faci amics, la Katy visita als seus veïns: el Daemon i la Dee, dos germans bessons de la seva edat. La Dee és adorable i de seguida es cauen bé. Tot i això, no passa el mateix amb Daemon. És un prepotent insofrible, guapíssim ... i sobreprotector. Tant que no vol que Katy s'acosti a la seva germana. La seva relació passa a un altre nivell quan Katy és atacada al mig de la nit per un desconegut que li pregunta per «ells» i el Daemon la salva. A partir d'aquest moment, no podrà mirar amb els mateixos ulls als dos germans: hi ha massa coses que no encaixen en ells, però Katy no sap del cert de què es tracta.



Aconseguirà la Katy descobrir el secret dels Black? Aconseguiran la Dee i el Daemon no morir i no fer mal a la Katy?



Opinió personal: 

Al·lucinant!!
D'aquest llibre me n'havia llegit moltes resenyes però mai m'havia decidit a llegir-me'l ja que no sabia si seria el meu tipus ( perquè a mi això de les històries d'amor no em va gaire ) però estava molt equivocada ja que és un gran llibre amb uns grans personatges. La trama en si és bastant simple ja que és del tipo noi coneix a noia, noia coneix a noi, s'enamoren i hi ha un amor impossible però tot i això no fa que el llibre sigui menys que qualsevol altre sobretot pels diàlegs que tenen els dos protagonistes ( simplement èpics ) ja que molts d'ells estan plens d'ironia i sarcasme i això m'agrada molt. Una de les coses que potser no m'han agradat tant ha sigut que ja des d'un principi es sabia el secret dels Black ja que ho posa a la sinopsis. Durant tot el llibre el tema dels aliens queda en un segon pla, ja que l'autora posa al davant la relació d'amor/odi de la Katy i el Daemonal, menys al final. 


La pluma de la Jennifer és juvenil, fresca, àgil i molt ràpida de llegir ja que en una sol tarda et pots acabar el llibre. Aquesta història t'enganxa des del primer moment ( tot i que a la sinopsis hi hagi algun spolier ) però la cosa que fa que no puguis parar de llegir és la història entre la Katy i el Daemon ja que a cada pàgina senten una cosa diferent l'un per l'altre.





I ara toca parlar del... FINAL!!    CONTÉ SPOLIERS!!

Buff... No em poden deixar així! Jo vull que acabin junts, no em poden fer esperar més temps per veure-ls junts!! I la lluita contra l'arum sincerament l'he trobat una mica estranya ja que no sé perquè ha sigut la Katy qui la derrotat finalment però ha estat bé igualment!

FI SPOLIERS!!


 ( M'encanta!! ajaja ) 


I ara toca parlar dels... PERSONATGES!!

Katy: M'encanta!! Crec que és la única protagonista bloggera i això m'ha fet molta gràcia. La veritat és que m'he pogut identificar molt bé amb la Katy ja que ella és feliç a la seva manera: llegint. Al principi del llibre és una noia innocent i que és deixa influenciar per l'altra gent però a mesura que avança el llibre hi ha un gran canvi en la seva conducta.



Daemon: Perfecte*-* És un noi sincer, arrogant, protector, atractiu i amb un gran cor. Tot i que sempre porti una màscara de noi dur i xulo a mesura que et vas endinsant en el llibre vas descobrint com és ell en realitat.



PUNTUACIÓ:

El millor: Els personatges.
El pitjor: Els spoliers de la sinopsis.

Casi perfecte!                             4,5/5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada