divendres, 20 de març de 2015

Mini-ressenya: Shout out


Shout out.

Heyy!! Avui us porto la mini-ressenya d'un llibre del que la veritat no en tenia gaires espectatives i que em pensava que seria una tonteria però estava molt equivocada ja que em va acabar agradant. Com podeu veure al títol això serà una mini-ressenya, és a dir, que els dies que no tingui molt de temps per fer una ressenya completa faré això i hi posaré les coses més importants del llibre i l'opinió personal però hi treuré el de les frases i el breu resum.

Dades generals:


-Títol: Shout out.


-Autora: Kody Keplinger.


-Persona: 1a


-Pàgines: 288


-Saga: No en té


-Idioma: Castellà


Sinopsis:

La mayoría de los equipos de fútbol de los institutos tienen rivalidades con otros institutos. En el Hamilton High lo que hay es una guerra civil: equipo de fútbol contra  equipo de fútbol americano. Lissa, por su parte, está cansada de ello. Su novio, Randy, siempre la está abandonando para ir a pelearse con el otro equipo de fútbol o hacer bromas en su vestuario. Y en tres ocasiones distintas han atacado el coche de Randy mientras él y Lissa estaban dentro, besándose.   Lissa ya se ha cansado de tener que competir contra un montón de chicos por la atención de su propio novio. Así que decide poner fin a la rivalidad de una vez por todas: ella y las novias de los otros jugadores se ponen en huelga. Los chicos no recibirán ni besos ni caricias por parte de ellas hasta que ambos equipos dejen de pelearse.  Con lo que no cuenta es con un nuevo tipo de rivalidad: un enfrentamiento entre chicas y chicos que se basa en quién cederá ante su libido primero. Ni con Cash. 
Opinió personal:

Bé, primer cal dir que crec que no cal posar un breu resum ja que amb la sinopsis es veu bastant bé de que tractarà. 
Jo em vaig llegir aquest llibre perquè vaig trobar-me'l per descarregar i em va semblar interessant pel fet de que sigués de la mateixa autora que The Duff. Al principi no tenia molt clar si m'agradaria ja que sembla un d'aquells llibres bastant cursis, però a mesura que anava llegint m'anava adonant que no era només una simple història romàntica sinó que tractava sobre la rivalitat, l'amistat, l'amor i sobretot sobre la confiança en tu mateix.Una altra cosa que m'ha agradat molt ha sigut la passió que la Lissa té pels llibres ja que se'n van mencionant molts al llarg del llibre. La pluma de la Kody és lleugera, juvenil i molt, molt fresca ja que en cap moment et canses de llegir. Una de les coses que fa que aquest llibre sigui diferent dels altres és la rivalitat que en un principi és de fútbol contra fútbol americà però al final acaba sent de nois contra noies i això m'ha fet molta gràcia.
Com a molts llibres aquí també hi ha el típic triangle amorós però no l'he trobat tant pesat com pensava en un principi.

Si llegiu el llibre sabreu a que fa referència la foto.


Ara us faré una mini llista dels personatges més importants del llibre:

-Lissa: És la protagonista i la "jefa" del bàndol de les noies en la batalla que es disputa.
-Chloe: És la millor amiga de la Lissa i qui fa els comentaris més graciosos.
-Randy: És el nòvio de la Lissa i jugador de l'equip de fútbol americà.
-Cash: Treballa a la biblioteca amb la Lissa. És un jugador de l'equip de fútbol.


Puntuació:

El millor: La manera en com està narrada la història.
El pitjor: En algun moment es feia una mica "cansina".

Està bé.                      3,5/5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada